ELAZIĞ / MERKEZ - Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu

Ara

İlimizde yapılan voleybol erkekler müsabakalarında okulumuz 2. olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenimiz Sacit Emiroğlu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesine "Benim Cümlem Benim Sloganım/Afişim etkinliğiyle, öğrencilerimiz arasında yarışma düzenledik. Dereceye giren çalışmaları Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderdik.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mücahid Kesici ve öğrencileri bir program düzenlediler. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Şerife Yerliyaka öğrencilere diyabet eğitimi verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ara

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi personelleri tarafından okulumuz öğretmenlerine "Uyuşturucu ile Mücadele" semineri verildi.

Ara

AFAD tarafından okulumuzda "Afetlere Karşı Farkındalık" eğitimi verildi.

Ara

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında Müzik öğretmenimiz Gülşen Şenol öğrencileriyle birlikte bir anma programı gerçekleştirdiler. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kitap Fuarını Ziyaret Ettik

Kas

Okul Müdürümüz Mithat Çelik ve öğretmenlerimiz Tuba Molon ile Burcu Öcal 100. Yıla İzimizi Bıraktık temalı etkiliği gerçekleştirdiler.

Kas

Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Şiirler, Vecizeler, Orotoryo, Koro, Skeç ve daha birçok etkinliğin sahnelendiği Cumhuriyet Bayramı kutlaması çok beğenildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Müzik Öğretmenimiz Gülşen Şenol ve Türkçe Öğretmenimiz Seval Dağtekin ile öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.